ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην ΠΟΣΠΕΡΤ, στον πρόεδρό της, συνολικά στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που έβαλαν στην πράξη εμπόδια, για να σταματήσουν τη βρώμικη προπαγάνδα του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ΕΡΤ, κάνοντας στάση εργασίας όταν αναμεταδίδει τη ναζιστική τους προπαγάνδα και γι' αυτό ζητά τη δικαστική τους δίωξη.

Η εγκληματική οργάνωση με τα τάγματα εφόδου, που, με το φασιστικό τους μίσος, στόχο έχουν να τσακίσουν το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα, τους μετανάστες - εργάτες και τους πρόσφυγες θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, αποκαλύπτουν και με αυτή τους την ενέργεια ότι δρουν σαν μαντρόσκυλα του συστήματος. Και με την προσφυγή τους στα δικαστήρια αποκαλύπτουν ότι αποστολή και βασικό τους μέλημα έχουν την προστασία και προάσπιση των συμφερόντων των αφεντικών, ότι βρίσκονται στην υπηρεσία των μονοπωλίων, του κεφαλαίου.

Η ναζιστική τους ιδεολογία, η πολιτική τους και η εγκληματική τους δράση θα πάρουν την πρέπουσα απάντηση με την καταδίκη και απομόνωσή τους σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να φράξουν τον δρόμο στην προβολή της επικίνδυνης για το λαό προπαγάνδας της.