ΚΑΛΕΣΜΑ
Διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

Με πρωτοβουλία των εκλεγμένων μελών των ΔΣ, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, στις Ενώσεις των ΜΜΕ, καλούμε τους συναδέλφους μας στον κλάδο σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την Δευτέρα 21 Μάρτη 2022, ώρα 11 π.μ., οδός Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου στην Καλλιθέα (κοντινή πρόσβαση ο σταθμός Μετρό Συγγρού - ΦΙΞ).

Διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Δηλώνουμε ότι δεν ενώνουμε τη φωνή μας με όσους δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού απαιτώντας την κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Απαιτούμε:

Να σταματήσετε τώρα τη σκόπιμη επικίνδυνη παραπλανητική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα που συντάσσεται με την πολεμική προπαγάνδα των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ.

Να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην Ουκρανία!

Κανένα ελληνικό εκστρατευτικό σώμα να μη σταλεί στην Ουκρανία ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές.

Να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά στρατεύματα που δρουν εκτός συνόρων.

Καμία αλλαγή συνόρων και των Συνθηκών που τα καθορίζουν.

Να προστατευτούν η δουλειά και η ζωή των εργαζομένων στα ΜΜΕ, τόσο αυτών που βρίσκονται στα μέτωπα του πολέμου όσο και εντός Ελλάδας.

Δίνουμε τη δική μας μάχη, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο από τη σκοπιά της εργατικής τάξης και των λαών!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργατική τάξη και τους λαούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Παλεύουμε μαζί τους ενάντια στον εθνικισμό και τον σωβινισμό, κόντρα στα αφεντικά, για την απεμπλοκή των λαών από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.