ΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

 Η ένταση της επίθεσης των κεφαλαιοκρατών συνοδεύεται από διώξεις σε εργαζόμενους που τολμούν να σηκώσουν κεφάλι, που τολμούν να αντισταθούν και να πείσουν κι άλλους εργαζόμενους ότι αποτελεί μονόδρομο η πάλη ενάντια στην επίθεση που δέχονται. Τέτοια είναι και η περίπτωση της συναδέλφισσας συνδικαλίστριας Πόπης Χριστοδουλίδου, αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, με το ψηφοδέλτιο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.

 Σήμερα η εργοδοσία τής ανακοίνωσε ότι θα «λήξει η συνεργασία μας» (!) γιατί τάχα είναι «αντιπαραγωγική» ύστερα από 24 χρόνια δουλειάς στην εφημερίδα «Εθνος»! Η αλήθεια είναι ότι η Πόπη Χριστοδουλίδου παλεύει μαζί με τους συναδέλφους και στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της εργοδοσίας, που σε αυτή τη φάση είναι να περάσουν οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, να γίνουν οι εργαζόμενοι έρμαια του εργοδότη χωρίς κανένα δικαίωμα. Γι αυτή τη συνεπή αγωνιστική της δράση τιμωρείται από την εργοδοσία, ώστε να τρομοκρατηθούν και να υποταχθούν οι άλλοι εργαζόμενοι στους εργοδοτικούς σχεδιασμούς.

Οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ απαιτούν να σταματήσει η συνδικαλιστική δίωξη σε βάρος της συναδέλφισσας και να μη γίνει καμιά απόλυση. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι καμιά μεθόδευση των εργοδοτών δεν πρόκειται να σταματήσει τη μάχη που δίνουμε, όχι μόνο για να εμποδίσουμε τα μέτρα που προωθούν κυβέρνηση και πλουτοκρατία, αλλά για να τους καταργήσουμε οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ

10/6/2011