ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ

  Το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ καταγγέλλει την εκτεταμένη επιχείρηση καταστολής των δυνάμεων της Αστυνομίας τις δύο προηγούμενες μέρες σε βάρος συγκεντρωμένων στο Σύνταγμα, με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου και την αναίτια επίθεση σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν δημοσιογράφους με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να τραυματιστούν. Από την επίθεση επίσης τραυματίστηκε στο κεφάλι ο πρόεδρος της Ένωσης των φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος από χτύπημα με κλομπ.

Η ένταση της καταστολής δεν είναι καθόλου τυχαία. Γίνεται σε μια περίοδο που επιδιώκουν με νόμο να εμποδίσουν τις διαδηλώσεις. Ο δήμαρχος Αθήνας, Γ. Καμίνης κατέθεσε πρόσφατα σχετική πρόταση νόμου ενώ η συγκυβέρνηση έχει ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα με σκοπό τη δημιουργία υγειονομικής ζώνης στο κέντρο της πόλης.

Καταστολή και αντιλαϊκά μέτρα πάνε μαζί. Παίρνουν τα μέτρα τους για να χτυπήσουν το λαϊκό - εργατικό κίνημα. Και γι' αυτό το λόγο πρέπει να πάρει τα μέτρα του και ο λαός.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ