ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία του CRETA CHANNEL για την συνεχιζόμενη επίθεση που έχει εξαπολύσει, σε βάρος του εργαζόμενου στο κανάλι Μανώλη Κορναράκη, τεχνικού, γραμματέα της ΕΤΙΤΚ, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ.

Η εργοδοσία του καναλιού, αφού απέλυσε τον συνάδελφο για την συνδικαλιστική του δράση και αφού αναγκάστηκε να τον επαναφέρει στην εργασία του μετά από δικαστική απόφαση που έκρινε την απόλυση παράνομη, συνεχίζει την προσπάθεια για την ηθική και οικονομική του εξόντωση, προκειμένου να ξεμπερδέψει μια και καλή από την ενοχλητική αγωνιστική του παρουσία.

Τον αναγκάζει σε εκ περιτροπής εργασία ενώ ταυτόχρονα προβαίνει σε μηνύσεις εναντίον του ώστε να τον σύρει σε πολυέξοδους δικαστικούς αγώνες.

Η επίθεση αυτή έχει καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα και στοχεύει στο φίμωμα κάθε αγωνιστικής φωνής και τρομοκράτησης των υπόλοιπων, εκεί ακριβώς που τρέμουν περισσότερο την ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων και κάθε μορφής αντίσταση.

Δηλαδή στους χώρους δουλειάς, εκεί που χτυπάει η καρδιά της εργατικής τάξης.

Οι εργοδότες στηρίζονται σε όλο το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που τους λύνει τα χέρια απέναντι στους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι ένα όπλο έχουν να αντιτάξουν, την ταξική τους αλληλεγγύη.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο CRETA CHANΝEL και σε όλα τα ΜΜΕ να σταθούν αλληλέγγυοι στον συνάδελφο.

Κανένας εργαζόμενος μόνος του στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Το ΠΑΜΕ δίνει το χέρι του σε όποιον σηκώνεται.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2012