Ολοι την Τρίτη 8 Οκτώβρη, στη 1 μ.μ., στην Ομόνοια, στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα και τον ερχομό στην Αθήνα της καγκελάριου της Γερμανίας, Α. Μέρκελ, για να συνδράμει την κυβέρνηση και την ντόπια πλουτοκρατία στο αντιλαϊκό τους έργο.

Προσυγκέντρωση ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ στις 12.30 μ.μ. Πανεπιστημίου & Πατησίων.

«Εργαζόμενες-Εργαζόμενοι, Νέοι-Νέες

Ολοι στους δρόμους με τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές, με το ΠΑΜΕ. Την Τρίτη έρχεται στη χώρα μας η Μέρκελ. Δεν έρχεται για το καλό μας. Είναι για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλει τα νέα βάρβαρα μέτρα.

Τώρα γενικός ξεσηκωμός! Τα νέα βάρβαρα μέτρα και οι εκβιασμοί ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου να μην περάσουν. Τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τους αγώνες με συλλαλητήρια, με απεργίες, με κάθε τρόπο, πριν από όλα στους τόπους δουλειάς.

ΟΧΙ στα ψέματα, στα εκβιαστικά διλήμματα και τις απειλές ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα αλλά αναγκαία γιατί σώζουν τους εργαζόμενους και την πατρίδα από τα χειρότερα, ενώ τους μόνους που σώζουν είναι τους καπιταλιστές και τα αμύθητα κέρδη τους.

Τέρμα στο παραμύθι των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι "εμείς δεν θέλουμε, μας τα επιβάλλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα". Κεφαλαιοκράτες, ντόπιοι και ξένοι, Ευρωπαϊκή Ενωση, ΔΝΤ και κυβέρνηση συναποτελούν την αντιλαϊκή συμμορία που με αλλεπάλληλες επιδρομές κατακλέβουν, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν τη ζωή και το μέλλον μας. Ολοι στους δρόμους με σύνθημα:

Κλέφτες, ληστές υποκριτές, είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές.

Εως εδώ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές, χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την Ευρωπαϊκή Ενωση, χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών, θα τους πείσουν να δείξουν μεγαλύτερη συμπόνια για τους εργαζόμενους, θα κάνουν τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης πιο φιλολαϊκή. Αγώνας με λαϊκή ενότητα για να απαλλαγούμε από το ζυγό των μονοπωλίων και της ΕΕ.

Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε:

  • Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

  • Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.

  • Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

 Ολοι στον αγώνα - όλοι στη μάχη.