ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

To ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ Α.Ε. και δηλώνει την πάγια και σταθερή του θέση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση ή συρρίκνωση, που μεθοδεύεται στη Ελληνική Ραδιοτηλεόραση. Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ και παλεύουμε για διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Καλούμε τους εργαζόμενους να αντισταθούμε στα σενάρια της συγκυβέρνησης και των μεγαλοκαπισταλιστών ιδιοκτητών των ΜΜΕ για το ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ Α.Ε. Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ παλεύει αταλάντευτα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ και το δικαίωμα του λαού στην ενημέρωση που θα υπερασπίζεται τις λαϊκές ανάγκες.

Εργαζόμενε/η ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. Τώρα να οργανώσουμε τον αγώνα από τα κάτω, σε κάθε γραφείο, σε κάθε στούντιο, σε κάθε συνεργείο, να δημιουργηθεί ένα κοινό αγωνιστικό μέτωπο προκειμένου να υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ, το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα και στη διεύρυνση του δημόσιου χαρακτήρα της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ

Αθήνα 27/5/2013