ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ

Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των 200 εργαζομένων στις εκδόσεις ΛΥΜΠΕΡΗ και απαιτεί να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις που τους οφείλει η εργοδοσία και να αποδοθούν άμεσα οι ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο των δημοσιογράφων.

Τέτοια τερτίπια τα επιτρέπει στους Λυμπέρηδες και στους μεγαλοεκδότες καπιταλιστές η Ευρωπαϊκή Ένωση που με τις θεμελιακές της συνθήκες, τους επιτρέπει με την ίδια ευκολία που μπορούν να κλείνουν και να ανοίγουν τις επιχειρήσεις τους, να μεταφέρουν τα κεφαλαία τους εκεί που τους εξασφαλίζεται η διαιώνιση των κερδών τους χωρίς να δίνουν δεκάρα τσακιστή για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Ή εμείς ή τα μονοπώλια.

Ο αγώνας των συναδέλφων μας στον όμιλο Λυμπέρη αφορά όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο αγώνα σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο με κάθε άλλο κλάδο δουλειάς καθώς ο αντίπαλος είναι κοινός.

Να δημιουργήσουμε άμεσα ένα κίνημα μαζικό, οργανωμένο, καλά προετοιμασμένο για σύγκρουση με την πλουτοκρατία, το αστικό κράτος, την κυβέρνηση, την ΕΕ και την τρόικα, με όλους αυτούς δηλαδή που καταδυναστεύουν τη ζωή μας

Συνεχίζουμε …

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Αθήνα Ιούνης 2013