ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στην ΕΠΗΕΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 10, 11, 12 ΜΑΡΤΗ 2015

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα τελευταία δύο χρόνια την απόλυτη πλειοψηφία των ΔΣ των Ενώσεών μας, μαζί και στην ΕΠΗΕΑ, κατέχουν οι δυνάμεις της λογικής του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού, που πολιτικά εκφράζονται στα κόμματα της σημερινής και της προηγούμενης συγκυβέρνησης, με απόψεις και πρακτικές που αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος.

Οσο κι αν στα λόγια την εξορκίζουν, παραμένουν δέσμιοι της συντεχνιακής λογικής, του συνδικαλισμού των διαβουλεύσεων με εργοδότες και κυβερνητικούς παράγοντες, της ανάθεσης, μακριά από τους εργαζόμενους και την οργάνωση των αγώνων τους.

Αυτό εκφράζεται και στη στάση και τη δράση τους όπου οι απολύσεις, η ανεργία, η απληρωσιά, οι ατομικές συμβάσεις με μειώσεις που σε μέσο όρο βρίσκονται στο 30%, οι κουτσουρεμένες συντάξεις, τα αδιέξοδα στη διαχείριση του ΕΔΟΕΑΠ αντιμετωπίζονται με διαχειριστικές λογικές.

Αποκρύπτουν τις πραγματικές αιτίες, που είναι οι στρατηγικές της ΕΕ και οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων στην υπηρεσία της ανάγκης του κεφαλαίου για ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία.

Ενδεικτικά αντιγράφουμε από τον Διοικητικό Απολογισμό όπως παρουσιάστηκε στη ΓΣ της ΕΠΗΕΑ και εκφράζει την απερχόμενη πλειοψηφία:

Λένε ότι: «Σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή και τα ΕΛΤΑ ήδη απ' τον Ιανουάριο του 2014 σημαντικός αριθμός συναδέρφων (70 τον αριθμό) λαμβάνουν στο σπίτι τους πακέτο τροφίμων, ενώ για το ίδιο διάστημα συνάδερφοι ήταν δικαιούχοι κάρτας δωρεάν αγοράς νωπών προϊόντων απ' τα SUPER MARKET BAZAR μηνιαίας αξίας 40 ΕΥΡΩ».

Δηλαδή, τα ψίχουλα «φιλανθρωπίας» για την ακραία φτώχεια που μπορεί να είναι μια προσωρινή «ανακούφιση», αλλά δεν αποτελεί προοπτική για την οριστική εξάλειψη του προβλήματος της ανεργίας.

Λένε ότι: «Σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ ανοίξαμε την πόρτα ώστε άνεργα μέλη μας και απλήρωτοι εργαζόμενοι σε επίσχεση να συμμετέχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης. Εχει υποβληθεί από κοινού με τις άλλες ΕΝΩΣΕΙΣ του κλάδου πρόγραμμα στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), για την κατάρτιση και την προώθηση στην απασχόληση των ανέργων συναδέρφων μας στα πλαίσια του προγράμματος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και αναμένεται η έγκριση από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ. Εχει υποβληθεί στα πλαίσια του πρωτοκόλλου που υπογράψαμε με την ΓΣΕΕ, πρόταση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που αφορά στην επιδοτούμενη κατάρτιση με στόχο την προώθηση στην απασχόληση όλων των ανέργων συναδέρφων μας ως επίσης και όλων όσοι είναι σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας».

Ομως όσοι από τους συναδέλφους έλαβαν μέρος σε τέτοια προγράμματα γνωρίζουν καλά ότι, εκτός από μια ελάχιστη οικονομική ανάσα, καμιά προοπτική για επανένταξη στην εργασία δεν προέκυψε.

Λένε ότι: «Ειδικά για τους συναδέλφους μας του ALTER, έχουμε ήδη λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε οι απολυμένοι από τον πτωχευμένο τηλεοπτικό σταθμό συνάδελφοί μας να λάβουν επίδομα αφερεγγυότητας, ίσο με τρεις (3) μισθούς της ΣΣΕ, που δίνεται από τον ΟΑΕΔ σε ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ για πρώτη φορά».

Σωστά, μόνο που εδώ κρύβεται η μισή αλήθεια: Οτι κερδήθηκε με τον αγώνα πρώτα - πρώτα των πρώην εργαζομένων στον ALTER.

Στο ζήτημα της απληρωσιάς αντί να οργανώσουν τον αγώνα του κλάδου ενάντια στους εκδότες και τους καναλάρχες έδειξαν το δρόμο της υποταγής και της διαίρεσης στον κλάδο. Ενθάρρυναν τους συναδέλφους διοικητικούς στο ΚΕΡΔΟΣ να συνεχίσουν να δουλεύουν απλήρωτοι, επιδοτώντας τους με τα πενιχρά βοηθήματα των αποθεματικών, την ίδια ώρα που οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί στην ίδια εφημερίδα βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό: Οι συνάδελφοι έχασαν και τη δουλειά τους και τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους.

Λένε ότι: «Σχετικά με το αγγελιόσημο, αποτρέψαμε με τις άλλες Ενώσεις την κατάργησή του και στις συναντήσεις μας με τους υπουργούς και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό (ΣΑΜΑΡΑ), πείσαμε ότι το αγγελιόσημο όχι μόνο δεν αποτελεί "κοινωνικό πόρο", αλλά πρέπει να επεκταθεί και στο διαδίκτυο, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανάλογη νομοθετική ρύθμιση».

Η επέκταση του αγγελιοσήμου και στο διαδίκτυο, απαίτηση δίκαιη, από την πλευρά των εργαζομένων σε αυτό, εφόσον συνοδευτεί από μέτρα κατάργησης των συνθηκών γαλέρας, υπογραφή ΣΣΕ, ένταξή τους στις Ενώσεις και τα Ταμεία, μπορεί να δώσει μια ανάσα με τη βελτίωση των εσόδων σε ΕΤΑΠ - ΜΜΕ και ΕΔΟΕΑΠ. Δεν είναι όμως από μόνη της λύση. Οσο θα κυριαρχεί ως ιδεολογία και πρακτική «η ελευθερία κίνησης κεφαλαίου» πάντα θα βρίσκονται κανάλια για τη διοχέτευση της εισφοροδιαφυγής.

Λένε ότι: «Αγγελιόσημο στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ είναι ο επόμενος στόχος μας και βρισκόμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους άλλους κοινωνικούς εταίρους, την ένωση εργοδοτών και διαφημιστών, ώστε να αποτραπεί η κλοπή του πόρου μας, με την υπερτιμολόγηση του διαδικτύου και την υποτιμολόγηση των μέσων».

Συζητάνε, δηλαδή, με τον κλέφτη, όπως οι ίδιοι τον αποκαλούν, για να τον πείσουν να μπει στο δρόμο της αρετής.

Με αυτές τις πρακτικές, αργά ή γρήγορα, θα έρθει ως «ανάγκη» και «λύση» η μετατροπή και του ΕΔΟΕΑΠ σε Επαγγελματικό Ταμείο, που θα λειτουργεί με την αρχή της ανταποδοτικότητας (ν. 3029/2002), δηλαδή ο κάθε ασφαλισμένος θα έχει παροχές ανάλογες με το ύψος των εισφορών που μπορεί να καταβάλει και οι οποίες θα αυξάνονται αντίστοιχα με τα κόστη της εμπορευματοποιημένης Υγείας, αφήνοντας ακάλυπτους τους χιλιάδες άνεργους, απλήρωτους, μικροσυνταξιούχους, που δεν μπορούν να πληρώσουν. Ετσι έγινε πρόσφατα με το Ταμείο των Φαρμακοϋπαλλήλων (ΤΕΑΥΦΕ) και μάλιστα με διοίκηση συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή, άλλωστε, είναι η στρατηγική επιλογή της ΕΕ, δηλαδή οι «τρεις πυλώνες» για την Ασφάλιση.

Τέλος, διατυπώνουν περισσότερο σαν ευχή την ανάγκη υπογραφής ΣΣΕ, χωρίς ούτε τους όρους να προσδιορίζουν, ούτε το χρόνο να καθορίζουν, ούτε μέτρα για την επιτυχία της διεκδίκησης να περιγράφουν.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης των δυνάμεων της «δημιουργικής ασάφειας» φαίνεται καθαρά ότι το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας θα συνεχιστεί, ότι ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος.

Η διάψευση στην πράξη των σκόπιμα ψεύτικων υποσχέσεων, δεν πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την απελπισία και την παραίτηση.

Αντίθετα, η γρήγορη διάλυση των αυταπατών που σκόπιμα καλλιεργούνται, πρέπει να προκαλέσει τη δική μας αντίδραση με οργάνωση και πάλη του κλάδου σε στενή σύνδεση με το ταξικό εργατικό κίνημα και αφετηρία την αναπλήρωση όλων των απωλειών μας στα χρόνια της κρίσης, στην προοπτική της ριζικής ανατροπής.

Αυτή και μόνο αυτή πρέπει να είναι η «κόκκινη γραμμή» της πάλης των εργαζομένων.

Κάθε λεπτό αναμονής, κάθε βήμα υποχώρησης και επίδειξης ανοχής σε «διαπραγματεύσεις» της συγκυβέρνησης με τους συμμάχους της στην ΕΕ, στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ, ισοδυναμεί με μαχαιριά στην πλάτη όλου του κλάδου που ήδη έχει δεχθεί σοβαρότατα πλήγματα.

Κάθε πρόταση διαχείρισης που θα είναι υποταγμένη στη λογική των αναγκών της ανάκαμψης της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των καπιταλιστών ισοδυναμεί με απώλεια και όσων δικαιωμάτων και κατακτήσεων μας έχουν απομείνει.

Είναι φανερό ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ όχι μόνο δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και κυβερνητικές υποσχέσεις, αλλά θα συνεχίσουν να χάνουν, όσο δεν τις παραμερίζουν και δεν παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους, οργανώνοντας τον αγώνα τους. Εναν αγώνα στο πλαίσιο του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων, σε γραμμή σύγκρουσης με τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, που σέρνεται συνεχώς στα τραπέζια του «κοινωνικού διαλόγου» με τις κυβερνήσεις και τους εργοδότες, στην κατεύθυνση των στρατηγικών της ΕΕ.

Διεκδικούμε:

 • Λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης και προστασίας των ανέργων. Επίδομα ανεργίας, για όλο το διάστημα της ανεργίας, ίσο με το 80% του βασικού μισθού της κλαδικής σύμβασης. Ο χρόνος ανεργίας να θεωρείται συντάξιμος.
 • Υποχρεωτική εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων στη βάση των Κλαδικών Συμβάσεων του 2008 και του 2009 και κατάργηση αντεργατικών μέτρων που χτυπάνε εργασιακά δικαιώματα.
 • Επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης και κατάργηση των αντιλαϊκών μέτρων, που μείωσαν τις συντάξεις και αύξησαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.
 • Επιστροφή των «κλεμμένων» από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, και του ΕΔΟΕΑΠ. Να πληρώσουν τώρα η εργοδοσία και το κράτος.
 • Να εμποδίσουμε την ενοποίηση των Ταμείων προς τα κάτω. «Οχι» στα όποια σχέδια για μετάλλαξη του ΕΔΟΕΑΠ σε Επαγγελματικό Ταμείο.
 • Αμεση απαλλαγή των ανέργων από κάθε εισφορά Υγείας και Ασφάλισης για όσο διαρκεί η ανεργία.
 • Είμαστε αντίθετοι με τις μειώσεις μισθών, συντάξεων και παροχών.
 • Καμιά αύξηση στις εισφορές εργαζομένων - συνταξιούχων.
 • Πραγματική επαναφορά, τώρα, με νόμο, του κατώτατου μισθού της ΓΣΣΕ το λιγότερο στα 751 ευρώ για όλους τους εργαζόμενους, που δεν καλύπτονται από κλαδικές Συμβάσεις, ως βάση για αυξήσεις των μισθών.
 • Απαλλαγή από τα χαράτσια, με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, του φόρου αλληλεγγύης, την κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στο πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο.
 • Αύξηση του αφορολόγητου στις 40.000 ευρώ για κάθε οικογένεια, με ταυτόχρονη αύξηση της φορολογίας του κεφαλαίου.
 • Κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη και δευτερεύουσα κατοικία των λαϊκών οικογενειών.
 • Διαγραφή χρεών από τόκους, δραστική περικοπή των δανείων των λαϊκών νοικοκυριών.
 • Αύξηση των δαπανών για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Εσύ θα αποφασίσεις! Ισχυροποίησε τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Είναι το μόνο που μπορεί να πάει την υπόθεσή μας μπροστά.

Ψήφισε τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία».

Εδώ βρίσκεται η ελπίδα, εδώ βρίσκεται η προοπτική!

 

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΑΣ ΕΠΗΕΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ)

2. ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. ΓΚΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

4. ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5. ΓΩΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

6. ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8. ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ)

9. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ)

10. ΚΟΥΡΗ ΑΛΕΞΙΑ

11. ΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

12. ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ)

13. ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

14. ΜΕΛΙΣΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

15. ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

16. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

17. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

18. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

19. ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΤΣΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ - ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

3. ΠΑΤΑΚΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ)

 

ΓΙΑ Α/ΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΤΑ)

2. ΦΡΕΓΓΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

 

ΓΙΑ Β/ΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΒΑΡΔΑΒΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)

2. ΚΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

3. ΚΟΚΚΟΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

4. ΤΟΣΟΥΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘ. ΕΠΙΤΡ. ΑΛΛΗΛΟΒ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ

1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. ΚΟΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3. ΚΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΠΑΝΕΛ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΤΥΜ

1. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ)

2. ΒΑΡΔΑΒΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)

3. ΒΑΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

5. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

6. ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ

8. ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

10. ΓΚΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

11. ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

12. ΓΩΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

13. ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

14. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

15. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ - ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

16. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΟΦΙΑ

17. ΚΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

18. ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ)

19. ΚΟΚΚΟΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

20. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ)

21. ΚΟΤΣΑΥΤΗ ΕΛΕΝΗ

22. ΚΟΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

23. ΚΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

24. ΚΟΥΡΗ ΑΛΕΞΙΑ

25. ΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

26. ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΤΑ)

27. ΚΟΥΤΖΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

28. ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ)

29. ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

30. ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

31. ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

32. ΜΕΛΙΣΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

33. ΜΠΑΚΟΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

34. ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

35. ΝΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

36. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

37. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

38. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

39. ΠΑΤΑΚΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ)

40. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

41. ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

42. ΤΟΣΟΥΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

43. ΤΣΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

44. ΦΡΕΓΓΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

45. ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

46. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Στις εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ στηρίζουμε:

 

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ)

ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ (ΣΤΡΑΤΟΣ)

 

ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ