ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους τεχνικούς του ραδιοφώνου και στη διοίκηση του Σωματείου τους, στον αγώνα τους για τη διαφύλαξη του ελάχιστου δικαιώματος της προσφυγής στον ΟΜΕΔ που τσακίζεται βάναυσα στο όνομα της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Δεν θα είναι το τελευταίο αντεργατικό μέτρο !

Είτε με αυτή την αποδεδειγμένα αντεργατική-αντιλαϊκή συγκυβέρνηση, είτε με όποια επόμενη που θα είναι προσκολλημένη στη στρατηγική της ΕΕ και στις «αξίες» της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας, η επίθεση στην εργατική τάξη θα συνεχιστεί, αφού τα συμφέροντα των επιχειρηματικών Ομίλων, μόνο με την μείωση της αξίας της εργατικής δύναμης εξυπηρετούνται.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, πολλές φορές με παρεμβάσεις στα Δ.Σ. των Ενώσεων του Κλάδου και με δημόσιες τοποθετήσεις μέσω ανακοινώσεων, προβάλλει το μόνο δρόμο που μπορεί να τρομάξει, να βάλει φρένο στα αντεργατικά μέτρα, να προετοιμάσει την ανασύνταξη και την αντεπίθεση του Κλάδου, της εργατικής τάξης συνολικά. Φάνηκε περίτρανα από το πως τα κυρίαρχα ΜΜΕ αποσιώπησαν και διαστρέβλωσαν το περιεχόμενο, τη συμμετοχή και την απήχηση του Πανελλαδικού συλλαλητηρίου της 1ης Νοέμβρη, με τη συμμετοχή πάνω από 1.000 φορέων.

Τώρα χρειάζεται ακόμα πιο εμφατικά να τους τρομάξει η επιτυχία της απεργίας στις 27 Νοέμβρη.

Στο δρόμο και τους τόπους δουλειάς με ταξική ενότητα στη βάση της αντίθεσης κεφαλαίου-εργασίας, με οργανωμένο, περιφρουρημένο αγώνα σε κάθε «μαγαζί» και συνολικά στον κλάδο, με μορφές πάλης που θα αντιστοιχούν στις ανάγκες, με επιμονή και υπομονή, σε συμμαχία με άλλους κλάδους εργαζόμενων, με σταθερό προσανατολισμό όχι μόνο στην ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής αλλά και της τάξης που αυτή υπηρετεί.

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη !