ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ...

Συνάδελφοι/σες,

Οι πλειοψηφίες των παρατάξεων του κυβερνητικού -εργοδοτικού συνδικαλισμού, στη βάση της λογικής της συναίνεσης και του συμβιβασμού στις κυβερνητικές και εργοδοτικές αποφάσεις και τις επιλογές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ούτε θέλησαν ούτε μπορούν να οργανώσουν τον αγώνα των εργαζομένων στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τον Τύπο, για την απόκρουση των βάρβαρων αντεργατικών -αντιασφαλιστικών μέτρων.

Αντίθετα, ενώ εξελίσσεται η ολομέτωπη βάρβαρη επίθεση σε βάρος των εργασιακών -μισθολογικών και κοινωνικο-ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, οι πλειοψηφίες αυτές στα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ (όπου κυριαρχούν οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ- Κυβερνώσας Αριστεράς), αρκούνται, απλώς, στο "συνδικαλισμό των γραφείων" και σε "συναντήσεις επί συναντήσεων" με κυβερνητικούς παράγοντες.

Μ' αυτήν, ακριβώς, την τακτική της συναίνεσης και της υποταγής που ακολουθείται από τις παραπάνω παρατάξεις αποπροσανατόλισαν τον Κλάδο και διευκόλυναν, ουσιαστικά, τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις και την ΕΕ να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος μας.

Συνάδελφοι,

Είναι η ώρα ευθύνης για τον καθένα μας: Να σταματήσουμε αυτή την κατρακύλα. Να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση και να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας, αποδυναμώνοντας, στις εκλογές αυτές, τις παρατάξεις του κυβερνητικού -εργοδοτικού συνδικαλισμού, "Δεξιές" και "Κεντροαριστερές".

Ψηφίζουμε και ενισχύουμε αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, που στηρίζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ: Για να οργανώσουμε τους αγώνες του κλάδου και να διεκδικήσουμε τα σύγχρονα δικαιώματά μας στη δουλειά, στην κοινωνική ασφάλιση και την περίθαλψη, για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, για προστασία των ανέργων συναδέλφων.

Ολοι, την Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη, στις εκλογές αντιπροσώπων της ΕΣΗΕΑ για το 7ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, ψηφίζουμε και ενισχύουμε αποφασιστικά τη "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τον έντυπο Τύπο.

Το ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

1. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

2. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

4. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ)

5. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

6. ΓΟΥΤΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

7. ΔΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

8. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

9. ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

10. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11. ΖΥΜΑΡΗ ΑΘΗΝΑ

12. ΖΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

13. ΘΕΡΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

14. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΠΑΝΤΙΑ

15. ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ

16. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

17. ΚΑΡΡΕΡ ΑΡΗΣ - ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

18. ΚΑΣΙΜΗ ΕΡΑΤΩ

19. ΚΟΥΛΙΑ ΖΩΗ

20. ΛΕΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ)

21. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

22. ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

23. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

24. ΜΟΣΧΟΒΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

25. ΜΟΥΣΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

26. ΜΠΑΪΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

27. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

28. ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

29. ΜΠΟΛΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ)

30. ΜΥΡΙΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

31. ΝΙΕΡΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

32. ΠΗΓΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

33. ΡΑΜΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

34. ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

35. ΡΟΒΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

36. ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

37. ΣΕΓΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)

38. ΣΕΛΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

39. ΣΤΡΕΒΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ

40. ΤΡΑΪΟΥ ΕΛΕΝΗ

41. ΤΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

42. ΤΣΟΥΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

43. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»