ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ!

Συνάδελφε,

Εργαζόμενε -άνεργε -συνταξιούχε

Οι πλειοψηφίες του κυβερνητικού -εργοδοτικού συνδικαλισμού στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, με την τακτική της συναίνεσης και του συμβιβασμού που ακολούθησαν και ακολουθούν, ουσιαστικά διευκόλυναν το πέρασμα των βάρβαρων αντεργατικών μέτρων των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Εχουν σοβαρότατες ευθύνες για ό,τι αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αντί να οργανώσουν τους αγώνες του Κλάδου, περιορίζονται στο "συνδικαλισμό των γραφείων", της συναίνεσης και της συναλλαγής με κυβερνητικούς παράγοντες καλλιεργώντας αυταπάτες πως, τάχα, μπορεί, έτσι χωρίς αγώνες, να αντιμετωπιστεί η βάρβαρη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, στις συντάξεις και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Συνάδελφοι,

Πάρτε την ευθύνη στα χέρια σας! Με την ψήφο σας στις εκλογές της Τετάρτης 17 και Πέμπτης 18 Σεπτέμβρη, ενισχύστε τις αγωνιστικές δυνάμεις.

Ψηφίστε -ενισχύστε σημαντικά το Ψηφοδέλτιο της "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, για να δυναμώσει η φωνή και η παρέμβασή μας και να οργανώσουμε τους αγώνες μας για να εμποδίσουμε τα χειρότερα που ετοιμάζουν, να διεκδικήσουμε όσα μας πήραν.

  • Να διεκδικήσουμε Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας: Εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα, προστασία των ανέργων, συντάξεις αξιοπρεπείς και ανθρώπινη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πρόνοια. Λέμε: Οχι στις απολύσεις, όχι στις μειώσεις μισθών, όχι στις μειώσεις των συντάξεων μας, όχι στις περικοπές στην ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει.
  • Για να διεκδικήσουμε να λειτουργήσει η Δημόσια Τηλεόραση με την επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ με σταθερή και μόνιμη απασχόληση, για την όσο το δυνατόν πληρέστερη και αντικειμενική, δημοκρατική πληροφόρηση του λαού.
  • Να μην επιτρέψουμε το διαχωρισμό και την καλλιέργεια αντιπαλότητας στους απολυμένους της ΕΡΤ (άνεργους και απασχολούμενους προσωρινά χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ). Ας μην επιτρέψουμε την καπηλεία του αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ. Το ΠΑΜΕ Τύπου, στήριξε και στηρίζει, αδιακρίτως, τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ σε όλες τις φάσεις του.

Για να δυναμώσουμε τη φωνή και την παρέμβασή μας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων μας, ψηφίζουμε -ενισχύουμε αποφασιστικά το Ψηφοδέλτιο της "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Μη χαραμίσεις την ψήφο σου ψηφίζοντας τις συμβιβασμένες παρατάξεις του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού που τόση ζημιά έχει κάνει στον κλάδο.

Συνάδελφε -συναδέλφισσα, άνεργε και συνταξιούχε δημοσιογράφε, τώρα πιά γνωρίζεις. Ανάλαβε και τις δικές σου ευθύνες: Ψήφισε -ενίσχυσε τη "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ", γιατί έτσι ενισχύεις τη δική σου φωνή και δύναμη.

Το ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

1. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

3. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

4. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

5. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

6. ΓΟΥΤΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

7. ΔΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

8. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

9. ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

10. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11. ΖΥΜΑΡΗ ΑΘΗΝΑ

12. ΖΩΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

13. ΘΕΡΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

14. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΠΑΝΤΙΑ

15. ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ

16. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

17. ΚΑΡΡΕΡ ΑΡΗΣ - ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

18. ΚΑΣΙΜΗ ΕΡΑΤΩ

19. ΚΟΥΛΙΑ ΖΩΗ

20. ΛΕΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

21. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

22. ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

23. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ

24. ΜΟΣΧΟΒΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

25. ΜΟΥΣΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

26. ΜΠΑΪΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

27. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

28. ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

29. ΜΠΟΛΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

30. ΜΥΡΙΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

31. ΝΙΕΡΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

32. ΠΗΓΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

33. ΡΑΜΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

34. ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

35. ΡΟΒΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

36. ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

37. ΣΕΓΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)

38. ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

39. ΣΤΡΕΒΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ

40. ΤΡΑΪΟΥ ΕΛΕΝΗ

41. ΤΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

42. ΤΣΟΥΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

43. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»